-  [Αρχική


[Επιστροφή] [Ολόκληρο θέμα] [Τελευταία 50 σχόλια]
Απάντηση σε θέμα
Όνομα
Email
Θέμα   (απάντηση στο 90311)
Μήνυμα
Captcha image
Αρχείο
Video   Βοήθεια
Κωδικός  (για τη δυνατότητα διαγραφής)
  • Επιτρεπόμενοι τύποι αρχείων: GIF, JPG, PNG
  • Μέγιστο επιτρεπόμενο μέγεθος 3000 KB.
  • Εμφάνιση Catalog

Αρχείο 152914548457.jpg - (99.82KB , 770x433 , Mparmparousis.jpg )
90311 No. 90311
I drive

>Επικίνδυνες σκηνές διαδραματίστηκαν το βράδυ της Παρασκευής στην εθνική οδό Αθηνών-Πατρών, όταν αστυνομικοί προσπάθησαν να σταματήσουν το όχημα του βουλευτή Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η σωματική τους ακεραιότητα.

>Στο κάλεσμα που απηύθυνε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής προς την στρατιωτική ηγεσία να προβεί σε συλλήψεις υπουργών και πολιτειακών παραγόντων υπάρχει σωρεία ποινικών αδικημάτων των οποίων τον χαρακτηρισμό θα κάνει ο αρμόδιος εισαγγελέας.


http://www.cnn.gr/news/ellada/story/134620/katadioxi-mparmparoysi-stin-ethniki-odo-anthropokynigito-gia-ton-entopismo-toy
>> No. 90313
Πόσα χρόνια να μείνει άμεμπτος μέσα στο πολιτικό σύστημα; Κρίμα, φαινόταν ό,τι πρέπει για σοβαρό αξίωμα.
>> No. 90315
Οταν ο Καμμενος ελεγε οτι θα εριχνε την κυβερνηση σε περιπτωση προδοσιας, ο κοσμος βαρουσε παλαμακια. Οταν λεει ενας Χρυσαυγιτης, το βαφτίζουνε φασισμό και προτροπή σε πραξικόπημα.
>> No. 90316
>>90315
Μπράβο μαν, πολύ καλή παρατήρηση. Οι περιπτώσεις ταυτίζονται. Είναι τόσο ίδιες οι δηλώσεις τους, που αν τις δεις γραμμένες δεν μπορείς να καταλάβεις ποια είναι ποιανού. Σίγουρα φταίει ότι είναι ΧΑ ο Μπαρμπαρούσης, διότι κατά τα άλλα είναι άμεμπτος. Απλά αυτό που είχε κάνει κι ο Καμμένος έκανε, κι αντί να τον κάνουν ΥΠΕΘΑ τον κυνηγάνε στην Αιτωλοακαρνανία. Έλεος!
Ο Μιχαλολιάκος, που δεν αδειάζει τους στρατιώτες του, τον διέγραψε για να μην έχει να τραβιέται και ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης, αλλά και για να γίνει ΥΠΕΘΑ, όταν ο κόσμος καταλάβει ότι δεν είναι πλέον ΧΑ.
>> No. 90317
>>90315
>>90316
Εννοείται. Όχι οτι συμφωνώ με τη χα, αλλά όλα τα γαμιόλια που τους περιγράφουν ως εγκληματική οργάνωση, είναι συνήθως χειρότεροι απο αυτό που οι ίδιοι κατηγορούν.

Δηλαδή όλο το φάσμα των αναρχοαριστερών που μιλάνε για αστικό αγώνα, όσοι έχουν συλληφθεί για καταστροφή δημόσιας περιουσίας, σωματικές βλάβες, στοχοποίηση και κάθε λογής εγκληματική συμπεριφορά, δεν αποτελούν εγκληματική οργάνωση?

Double standards μάγκες, που να δείτε μόλις αρχίσει να μας δέρνει η sjw μαλακία την επόμενη 5ετία, θα φρίξουμε.


>Αν και δεν συμφωνώ άμεσα με τον Μπαρμπαρούση, δεν θα με χαλούσε για ένα σύντομο διάστημα να γαμούσε ο στρατός όλα τα πολιτικά τσογλάνια που μας έφεραν ως εδω και στη συνέχεια να αποκατασταθεί η δημοκρατία με μια ριζική αναδιάρθωση του συντάγματος και ορισμένων νόμων σε θέματα όπως πχ. βουλευτική ασυλία, ευθύνη βουλευτών, παραγραφές κλπ
>> No. 90327
 

▲ ▲
>> No. 90333
 
Κι ενώ τα ελληνικά fake news μας πρήζουν για τον Μπαρμπαρούση, είναι μούγκα στην στρούγκα όσο αφορά την σταλινική βία των αστυνομικών δυνάμεων κατά των ειρηνικών διαδηλωτών για την προδοσία του έθνους από τον Τσίπρα. Πρώτη φορά αριστερά ρεεεεεεεε!
[Επιστροφή] [Ολόκληρο το θέμα] [Τελευταία 50 σχόλια]

Διαγραφή δημοσίευσης
[]
Password  

Αναφορά δημοσίευσης