/b/ - Random

Όνομα
Email
Θέμα
Σχόλιο
Γκάμπτζα
Αρχείο
Βίντεο
Κωδικός (Για δυνατότητα διαγραφής.)


Αρχείο: 1655839426421.png (1.36 MB, 6079x5065, 1620206834701.png)

 No.103905

Σε έβαλαν να γράψεις ένα Ελληνικό adaptation του αγαπημένου σου άνιμε/μάνγκα/σειρά/ταινία/βιντεοπαίγνιο κτλ.
Τι κάνεις;

Θα αρχίσω.

Η σειρά ξεκινά με τον πρωταγωνιστή μας, τον Κώστα Ιοαννίδη, ο οποίος τώρα χρωστάει λεφτά επειδή συνυπέγραψε μια συμφωνία με τον φίλο του τον Φοίβο ο οποίος εξαφανήστηκε.
Μην μπορώντας να ξεπληρώσει το χρέος μόνος του, ο Κώστας αναγκάζεται να πάρει τη προσκληση απο τον τοκόγλυφό του, τον Στάθη, για να παίξει ένα παιχνίδι στο καράβι «Ελπίδα».
Στο πλοίο αυτό ο διευθυντής Γιώργος Τοκατλίδης τους λέει πως θα πρεπει να παίξουν μεταξύ τους Περιορισμένο Πέτρα-Ψαλίδι-Χαρτί, στο οποίο έχεις κάρτες Πέτρα-Ψαλίδι-Χαρτί και πρέπει να τις χρησιμοποιήσεις όλες και να πάρεις τουλάχιστον 3 αστέρια μέσα σε 4 ώρες.
Στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού όμως ο Κώστας παραπλανιέται και χάνει 2 αστέρια. Ευτυχώς για αυτόν, στο πλοίο βρίσκει τον Φοίβο και μαζί με έναν άλλον χαμένο ονομάτι Αντώνη κάνουν ομάδα.
Μετά απο πολλές δυσκολίες καταφέρνουν να πάρουν 10 αστέρια, όμως επειδή τους είχε μείνει 1 κάρτα, ο Κώστας χάνει επίτηδες και περιμένει να τον αγοράσουν μετά.
Τελικά οι σύμμαχοι του τον προδίδουν και ο Κώστας γίνεται σκλάβος.
>>

 No.103906

Αρχείο: 1655847019571.jpg (1.28 MB, 1685x1200, Eat.jpg)

Ο Αλέξης Μαρτόπουλος πηγαίνει να παίξει σε ένα στοιχηματζίδικο, πηγαίνοντας μέσα, βλέπει έναν άνδρα ο οποίος ετοιμάζεται να στοιχηματίσει σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου. Ο Αλέξης τον ενημερώνει πως καθώς η ομάδα στην οποία ετοιμάζεται να στοιχηματίσει έχει τραυματισμένο τον πιο δυνατό της παίκτη, θα ήταν καλύτερο για αυτόν αν δοκίμαζε να βάλει την άλλη ομάδα σαν νικητήρια. Πράγματι, σύμφωνα με την συμβουλή του Αλέξη η ομάδα που του έδειξε ήταν η νικητήρια.

Ο παράξενος ξένος τον ευχαρίστησε και του είπε πως δεν είναι πολύ καλώς σε αθλητικά στοιχήματα. Φεύγοντας από το ΟΠΑΠτζίδικο και ενώ οι 2 άντρες μιλάνε, εμφανίζονται κάποιοι οι οποίοι ζητάνε από τον Αλέξη να τους δώσει λεφτά για να καλύψει τα χρέη από το δάνειο του. Με την εφευρετικότητα του νέου του φίλου καταφέρνει να τους αποφύγει χωρίς να τους πληρώσει και ύστερα αυτός του υπόσχεται πως θα τον βοηθήσει να αποπληρώσει τα δάνεια του. Τότε είναι που ακούει το όνομα του, Λάμπρος Καρτάλης, που του συστήνεται ως ένας "κανονικός τζογαδόρος".
Πηγαίνουν μαζί σε ένα παράνομο καζίνο και δοκιμάζουν να παίξουν στην ρουλέτα. Ως δια μαγείας ο Λάμπρος σκαρφίζεται έναν τρόπο να αποκτήσει μία σίγουρη νίκη, εξαπατώντας πλήρως τον κρουπιέρη, ο οποίος ακούγοντας το όνομα Λάμπρος Καρτάλης ξαφνικά γίνεται χλωμός και τον αναγνωρίζει με το όνομα με το οποίο είναι γνωστός στον κόσμο της νύχτας, "Ψευδοφάγος".

Έτσι ξεκινάει η πρώτη επαφή του Αλέξη με την άβυσσο των παράνομων στοιχημάτων και των διαφόρων οργανώσεων που προσπαθούν να αποκτήσουν απόλυτο έλεγχο πάνω σε αυτήν, καθώς με τον άνθρωπο που ζει και τρέφεται με ψέματα, τον ακατανόητο "Ψευδοφάγο".
>>

 No.103907

Αρχείο: 1655849180188.jpg (632.44 KB, 1024x576, [AWGS] Kaiji - Ultimate Su….jpg)

>και ο Κώστας γίνεται σκλάβος.
σορυ τα μπέρδεψα με τη πλοκή της ταινίας

Αφού οι φίλοι του τον πρόδωσαν ο Κώστας καταφέρνει να βγει απτη φυλακή βιάζωντας έναν μαφιόζο εκεί. Αρχικά αυτό το ξαφνικό ξέπασμα σοδομισμού φαινόταν τελείως θεότρελο για τον μέσο θεατή.
Αυτό που ο μέσος θεατής δεν ήξερε ήταν πως ο γύφτος που βίασε είχε κρύψει μέσα στο κώλο του πανάκριβα δαχτυλίδια, με τα οποία σκόπευε να δωροδωκήσει τους συμπατριώτες του για να τον ελευθερώσουν. Ο Κώστας το πρόσεξε αυτό παρατηρώντας πως η συμπεριφορά του ήταν ασυνήθιστη για κάποιον που η ζωή του έχει τελειώσει. Γι'αυτό το λόγο υπέθεσε πως έχει κάποιο τρόπο για να βγει έξω, ίσως κάτι που θα αγόραζε την ελεύθερία του. Κάτι μικρό αλλά πολύτιμο. Όμως αν το είχε μαζί του τότε που θα το κρυβέ; Διότι όλοι οι χαμένοι είχαν αναγκαστεί να γδυθούν τελείως.
Είτε στο στόμα του, είτε στο κώλο του, και αν είναι και πιο τολμηρός, μέσα στη πέτσα του πουλιού του.
Ο Κώστας, μην έχωντας τίποτα να χάσει, πήγε να εξακριβώσει αυτή τη θεωρία.
Προσποιώντας τον πούστη βιαστή, ο Κώστας πρώτα ξέκαρε το στόμα του φιλώντας τον, έπειτα τσέκαρε τη πέτσα του τραβώντας τη ψωλή του, και τελικά εισέβαλε στο γύφτικο κώλο του με τη γλώσσα του, με την οποία βρήκε αυτά που έψαχνε· 2 χρυσά δαχτυλίδια με διαμάντια.
Ο γύφτος, επιδή ήταν μπερδεμένος και ερεθυσμένος απο αυτό το συμβάν, πρόσεξε πως του τα ρούφηξε ο Κώστας μόνο αφότου πήγε να τα δώσει στους συμπατριώτες του ως ανταμοιβή. Μην έχωντας άλλη επιλογή, αναγκάζονται να τον απελευθερώσουν.

Μετά απ'αυτό ο Κώστας πηγαίνει και σπάει στο ξύλο τον Φοίβο και τον Αντώνη, παίρνει τα λεφτά τους για να απελευθερώσει έναν τυχαίο φυλακισμένο, τον Ισίδωρο και λέει κάτι βαθιά πράματα για τη κοινωνία και το πως αλληλοφαγώμαστε ή κάτι τέτοιο.
>>

 No.103909

>>103905
Φοιτήτρια την ημέρα, καυλιάρα πρόστυχη νιντζα το βράδυ. Πλοκάμια, κακοι πουτσαράδες, καλοί ανωμαλιάριδες, το σπέρμα ρέει. Μηχανικοί δονητές, καμμένο λάστιχο, εσανς λιπαντικού στον αέρα. Υπολογιστές με κάμερες για μεγααααλες αποστάσεις. Ματάκιδες. Εφαψίες. Μετρό και ταξιδώτες σε κοντινές αποστάσεις και επαφές. Ολα ενα τσιγάρο δρόμος. Σε δημόσιο χώρο, με το όργανο της τάξης. Σεξ με ενστολους. Οχι μόνο έναν. Σεξ και με άλλους παραβάτες. Σεξ σε καταλήψεις. Σεξ στις αίθουσες της σχολής ( η πρωταγωνίστρια είναι φοιτήτρια ειπαμε ). Με τους βοηθούς, τους καθηγητές, ίσως και με άλλες φοιτήτριες. Σιγουρα με τους φοιτητές. Κάποιοι μπορεί να τον παίζουν παίρνωντας μάτι.

Τέλος 1ης σεζόν. Περισσότερα ;
>>

 No.103961

Αρχείο: 1656535928265.jpg (1.48 MB, 2401x1899, umineko if real.jpg)

Θα ήθελα να κάνω την σειρά με ηθοποιούς αντί για σχέδια. Θα γινόταν τρομερό σίριαλ. θα άλλαζα κάπως την πλοκή των επεισοδείων και τους γρύφους ώστε ακόμα και αυτοί που έχουν διαβάσει το visual novel να έχουν κάτι καινούριο να συζητήσουν και να πλάθουν νέες θεωρείες και ερμηνείες.

Θα ήθελα να ελαχιστοποίησω κάπως τα cutaways του μεταφυσικού κόσμου ώστε κάθε επεισόδειο να έχει λίγο πολύ την αίσθηση που δίνει το 1ο chapter. Όπου η γραμμή μεταξύ ψέματος και αλήθειας/πραγματικού και φανταστικού είναι πολύ λεπτή και δύσκολο να διακριθεί.

Ίσως να άλλαζα και τα ονόματα των χαρακτήρων σε πιο Ελληνικά δεδομένα όπως:
>Οίκος των Λεοντόκαρδων
>Βεατρίκη
>Μαρία
>Ροζαλία (Rosa)
>Εύα
>Ευτύχης(Hideyoshi)
>Γεώργος
>Ευγενία (Jessica)
>Ροδόλφος (Rudolf)
>Κυριακή(Kyrie)
>Αγγελική (Ange)
>Κωσταντίνος(Krauss)
>Αυγή(Natsuhi)
>Βαλεντίνος(Battler)
>Γιάγκος(kinzo)(Λάμψη reference)
>Παναγιώτα (Shannon)
>Παναγιώτης(Kannon)
>>

 No.103962

Αρχείο: 1656540047018.jpg (11.75 KB, 259x194, αρχείο λήψης (1).jpg)

>Ίσως να άλλαζα και τα ονόματα των χαρακτήρων σε πιο Ελληνικά δεδομένα όπως:

Στο αρχικό Οπτικό Μυθιστόρημα όμως ο Κινζο είχε δώσει επίτηδες Δυτικά ονόματα στα παιδιά του, άρα αν το μεταφράζαμε αυτό στα Ελληνικά δεδομένα τότε κι εκεί θα είχαν δυτικά ονόματα, εκτός αν η Βεατρίκη είναι Ελληνίδα στο adaptation σου.
Τώρα που βλέπω τα ονόματα φαίνεται κυρίως να συμφωνούν με αυτά τα δεδομένα με την εξαίρεση του Krauss που τον ονόμασες Κωνσταντίνο.
>>

 No.103963

Αρχείο: 1656541765832.jpg (10.91 KB, 320x180, average day in umineko.jpg)

>>103962
Γενικά κάποια ονόματα όπως krauss,kinzo,natsuhi,battler,shannon,kannon δεν έχουν κάποιο αντίστοιχο στη γλώσσα μας που να μοιάζει έστω απειροελάχιστα. Υποτίθεται ότι στην σειρά οι χαρακτήρες είναι πλούσιοι Έλληνες οπότε ήθελα και τα ονόματα τους να είναι πιο Ελληνικά. Αλλά δεν έχει τόση σημασία αυτό για εμένα.

Ποιό πολύ έχω περιέργεια να δώ την αντίδραση του μέσου τηλεθεατή σε μία σειρά στυλ umineko αλλά και των ηθοποιών αντίστοιχα. Απλώς φαντάσου πόσο μπέρδεμα θα φέρνει μία τυπική μεταφυσική λογομαχία. Αν βάλουμε και στην εξίσωση φιλοσοφικές ιδέες όπως απόδειξη του διαβόλου, κοράκι του Hembel , κόκκινες αξιωματικές προτάσεις και λογικά σφάλματα. Πάει τους κάψαμε όλους.
>>

 No.103965

>>103963
Δεν είναι έτοιμο το ελληνικό κοινό για τέτοια ποιότητα, άστους να βασανίζονται με τα εβραϊκά κόπρανα που τους σερβίρουν.
>>

 No.103966

>>103963
Η σειρά θα είναι στο 1986 ή κάποια άλλη χρονιά;

Αναρωτιέμαι ποιο θα είναι το backstory του Γιάγκου(Kinzo)
Στο αρχικό πήρε το χρυσό από τους Ιταλούς στον δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Θα γίνει κάτι παρόμοιο και εκεί;
>>

 No.103967

>>103966
Ναι ουσιαστικά οι χρονολογίες θα είναι ίδιες. 4 και 5 Οκτωβρίου 1986.

Ο Γιάγκος μπορεί να έχει ελαφρώς διαφορετικό backstory. πχ Προέρχεται από την Σμύρνη και έγινε κεφαλή των Λεωντόκαρδων λίγο μετά από τη Μικρασιατική καταστροφή και γνώρισε την Ιταλίδα Βεατρίκη Kαστεγκλιόνι κατά την διάρκεια της κατοχής σε κάποιο τυχαίο νησάκι του Αιγαίου που θα είναι η αντίστοιχη Rokkenjima.

Μία μικρή λεπτομεριούλα. Το σύμβολο της οικογένειας θα είναι ένα λιοντάρι αντί για αετός για να ταιριάζει και στο όνομα.
>>

 No.103968

Αρχείο: 1656597081167.png (16.53 KB, 1200x857, 1200px-Flag_of_Albania.svg.png)

>>103967
Ξέρεις είχα δει κάτι θεωρίες που λεν πως ο χρυσός ήταν Αλβανικός επειδή ο μισός αετός που είχαν για σύμβολο μπορούσε να ήταν απτην Αλβανική σημαία.
Άρα η Βεατρίκη εκεί θα μπορούσε να ήταν και Αλβανίδα.
>>

 No.103969

>>103968
Είναι τόσο τρελό που θα μπορούσε να δουλέψει
>>

 No.103970

Αρχείο: 1656604283612.jpg (632.23 KB, 1024x576, [AWGS] Kaiji - Ultimate Su….jpg)

>>103907
Διάλογος μεταξύ Κώστα και Ισιδώρου μετά το βιασμό

Ισίδωρος: «Κώστα… Γιατί το έκανες αυτό; Δεν καταφέρνεις τίποτα με τέτοιες πράξεις. Καταλαβαίνω πως ήταν ανυπόφορος και σου έσπασαν τα νεύρα και καυλώθηκες, άλλα σκεπτόμενοι το τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε, δε μπορούμε να είμαστε ριψοκίνδυνοι. Ειδικά με τους κοστουμάτους τριγύρω, δε θα μας βγει σε καλό. Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι. Τίποτα καλό δε βγει απ’αυτό.»
Κώστας: «Δεν είναι αυτό. Ορισμένες πόρτες ανοίγουν μόνο με το βιασμό. Για το δρόμο προς τα έξω, την επιτυχία, τον δρόμο για την επιβίωση. Υπάρχει ακόμα πιθανότητα να επιβιώσουμε. Θα παλέψω! Μέχρι τέλους.»
Ι: «Μονάχα επειδή δε θέλεις να τα παρατήσεις; Δε θα επιβιώσεις έτσι.»
Κ: «Κάνεις λάθος. Δε θυμάσαι τι είπε εκείνος; Αν θες να φύγεις από εδώ, πρέπει να έχεις λεφτά όπως εγώ, ή κάτι αξίας εκτός πλοίου, που θα τους δώσει κίνητρο να σε σώσουν. Είναι το μόνο εισιτήριο για να σωθείς. Ο μόνος του θησαυρός ήταν τα μετρητά. Τα οποία δεν ήταν αρκετά. Τα μετρητά που κρατούσε ήταν περίπου 7-8 χιλιάδες. Και δεν αξίζουν 3 αστέρια για να τον σώσουν. Αφού κανείς δε πουλάει αστέρι για λιγότερο από, έπρεπε να κρατάει τουλάχιστον. Αυτό σημαίνει πως είχε κι άλλη εγγύηση. Περιουσία που έχει κάπου έξω από το πλοίο. Και μόνο ο Μελένιος γνωρίζει που είναι. Αλλά, αν το μέρος μαθευόταν, θα προδιδόταν εύκολα. Είναι δύσκολο να κρύψεις λεφτά χωρίς κάποιος να το μάθει. Που σημαίνει ότι ο ασφαλέστερος τρόπος είναι να τα φέρεις μαζί σου, όταν έρθεις εδώ. Αυτό σημαίνει πως μετέτρεψε τα λεφτά σε πετράδια. Αλλά εδώ είμαστε…»
>>

 No.103971

Αρχείο: 1656604955427.png (48.25 KB, 621x384, unknown.png)

>>103970
Ι: «Είμαστε… εντελώς γυμνοί… Αυτό εννοείς;»
Κ: «Ισίδωρε. Θυμάσαι αυτό; Το ανθρώπινο σώμα έχει πολλές τρύπες για να κρύψεις πράγματα. Όπως το στόμα ή τον κώλο για παράδειγμα.»
Ι: «Μη μου πεις ότι…»
«Που είναι;»
Μελένιος: «Εδώ.»
«Χάθηκε!»
Κ: «Σωστά! Τώρα το πρόσεξες ηλίθιε; Ποιος είναι ο απρόσεκτος τώρα; Μελένιε! Ηλίθιε!»
Μελένιος: «Κατάρα!»
«Τι συμβαίνει; Τι είναι αυτό;
Μ: «Εγώ, εγώ…»
«Ηλίθιε! Σκουπίδι! Άχρηστε! Άχρηστε!»
Ι: «Κώστα…»
Κ: «Σώστε με! Αν αυτά τα κοσμήματα αξίζουν πάνω από 15 χιλιάδες, πρέπει να με σώσετε! Σώστε με ηλίθιοι!»
>>

 No.104450

Αρχείο: 1664982620265.jpg (311.89 KB, 1107x1563, snip-snip-kaiji.jpg)

>>103971
Μετά από τα συμβάντα στο πλοίο, ο Κώστας άρχισε να δουλεύει σε ένα μινιμαρκετ. Όμως σχεδόν αμέσως παραιτείται όταν το αφεντικό του τον υποπτεύθηκε για κλοπή. Τελικά αυτός που τα έκλεψε ήταν ο συνάδελφός του ο Σάκης. Καθώς πηγαίνουν στο σπίτι του, ξανασυναντούν τον Στάθη, ο οποίος τους προσκαλεί σε ένα καινούργιο παιχνίδι. Ο Σάκης συμφωνεί αμέσως αλλά ο Κώστας είναι διστακτικός στην αρχή. Στο τέλος όμως, και αυτός δέχεται να συμμετάσχει και πηγαίνουν στον τόπο συνάντησης, και εκεί βλέπουν τον Ισίδωρο. Το παιχνίδι στο οποίο θα συμμετέχουν είναι ο Δρόμος των Γενναίων Ανδρών ή Ανθρώπινο Ντέρμπυ, στο οποίο οι συμμετέχοντες πρέπει να διασχίσουν έναν ατσάλινο δοκό, που είναι περίπου 10 μέτρα ψηλό, πρώτοι. Ο Κώστας χάνει, αφού αρνήθηκε να σπρώξει τους αντίπαλους του για να κερδίσει. Παρόλο που έχασε, του δίνεται μια ακόμα ευκαιρία να κερδίσει λεφτά. Και αυτή η ευκαιρία είναι να παίξουν τον αληθινό Δρόμο των Γενναίων Ανδρών. Σε αντίθεση με το προηγούμενο παιχνίδι, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να διασχίσεις τον δοκό από το ένα κτήριο στο άλλο. Το πρόβλημα όμως είναι πως οι δοκοί τώρα βρίσκονται ανάμεσα στις κορυφές δυο κτηρίων, που σημαίνει πως αν πέσεις θα πεθάνεις σίγουρα. Όλοι πεθαίνουν εκτός άπτον Κώστα.
>>

 No.104464

>>103905
μαλακια νημα
>>

 No.104578

Καντε ενα με Gantz ρε δημιουργικά παλικαρια
>>

 No.104579

Αρχείο: 1665859607252.jpg (64.83 KB, 720x900, 1665162900465359.jpg)

>>104578
>>104578
ποσο αργο παιζει να ειναι αυτο το μερος πια δηλαδη???2 ωρες περιμένω γιατι ξεχασα να βαλω την εικονα
>>

 No.104604

Αρχείο: 1666213120208.jpg (261.44 KB, 1267x1800, n-nnenqqns.jpg)

>>104578
<random πλοκη τσοντας>
>>

 No.105244

Αρχείο: 1687805645842.jpg (1.43 MB, 2404x1354, 1603248750437.jpg)

>>104450
Προς τη δυσαρέσκεια του, ο Κώστας ανακαλύπτει πως δε μπορεί να εξαργυρώσει τα κουπόνια για τα λεφτά επειδή προηγουμένως είπαν πως παραιτούνται. Οργισμένος ο Κώστας λέει πως είναι άδικο και έτσι το αφεντικό του Γεώργιου Τοκατλίδη, ο Αρίσταρχος Χρυσάκης, του δίνει μια ευκαιρία να ξαναπάρει τα λεφτά του πίσω και να κερδίσει ακόμα περισσότερα. Αυτό το παιχνίδι λέγεται Α-Κάρτα, ή Άλφα Κάρτα. Σε αυτό το παιχνίδι υπάρχουν 3 τύποι κάρτας, ο Αυτοκράτωρ, που μπορεί να νικήσει τον Πολίτη, ο οποίος μπορεί να νικήσει τον Δούλο, ο οποίος μπορεί να νικήσει τον Αυτοκράτωρ. Υπάρχει μόνο μία κάρτα Αυτοκράτωρ και Δούλου, αλλά 6 κάρτες Πολιτών, κάνοντας τον Αυτοκράτορα τη πιο ισχυρή κάρτα και τον Δούλο τη πιο αδύναμη. Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, ο Κώστας απαιτεί πως αν νικήσει ο Γιώργος θα ζητήσει συγνώμη σε όλους που πέθαναν. Ο Κώστας καταφέρνει να νικήσει τον Γεώργιο με τον ίδιο τρόπο που έκανε και στο άνιμε, ανακαλύπτοντας την απάτη και κόβοντας το αυτί του για να κερδίσει.
>>

 No.105340

Αρχείο: 1699141397303.png (295.37 KB, 733x600, dlanor.png)

Έχει περάσει λίγος καιρός οπότε από βαρεμάρα σκέπτηκα και άλλα σενάρια για την σειρά "Όταν κλαίνε οι γλάροι"

Η Dlanor A.knox είναι μία μηχανή πεπερασμένων καταστάσεων η οποία είναι προγραμματισμένη ειδικά για να
επαληθεύει και να εφαρμόζει τον δεκάλογο του Ronald Knox

Προτού ξεκινήσει την μάχη λέει την χαρακτηριστική ατάκα:

Εκτέλεση προγράμματος


ΕΚΤΕΛΕΣΗ!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ!

ΕΚΤΕΛΕΣΗ!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ!

ΕΚΤΕΛΕΣΗ!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ!


Κάθε εχθρός θα υποστεί ΕΚΤΕΛΕΣΗ!
>>

 No.105341

Αρχείο: 1699193380895.jpg (120.36 KB, 1280x720, maxresdefault.jpg)

>>103905
wtf is this nigger gay ass shit thread

inb4 porn trumps gay ass nigger shit


[Επιστροφή] [Catalog] [Απάντηση]
Διαγραφή δημοσίευσης [ ]
Traffic Lag - Moufachan

Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και η σχετική ευθύνη ανήκει στους χρήστες που το δημιουργούν.