-  [Αρχική


[Επιστροφή]
Απάντηση σε θέμα
Όνομα
Email
Θέμα   (απάντηση στο 90058)
Μήνυμα
Captcha image
Αρχείο
Video   Βοήθεια
Κωδικός  (για τη δυνατότητα διαγραφής)
  • Επιτρεπόμενοι τύποι αρχείων: GIF, JPG, PNG
  • Μέγιστο επιτρεπόμενο μέγεθος 3000 KB.
  • Εμφάνιση Catalog

Αρχείο 152699506936.jpg - (2.04MB , 2304x3456 , IMG_2345.jpg )
90058 No. 90058
Πολλοί από εσάς λέτε ότι είστε εθνικιστές, εθνικοσοσιαλιστές, συντηρητικοί δεξιοί. Βλέπω στα post σας ότι, με ορισμένους, είμαστε πολύ κοντά στο τι είναι ντροπή και τι είναι καμάρι για το κάθε φύλο.
Συγκεκριμένα, ο αριθμός ερωτικών συντρόφων μίας γυναίκας και η ευκολία με την οποία καταλήγει να κάνει σεξ με κάποιον, για εμένα, μειώνουν αισθητά την αξία της ως άτομο, με εμποδίζουν να την εκτιμήσω βαθύτερα και μου προκαλούν μία αίσθηση αηδίας. Επίσης ήταν τελείως άχρηστη ως προς τα οικιακά και τη μαγειρική, διάβαζε cosmo και είχε πλήρη άγνοια για σοβαρά παγκόσμια θέματα. Είχα ξεκινήσει τη σχέση πολύ πιο άνετος με αυτά τα ζητήματα. Όμως, τελείως βιωματικά και αντανακλαστικά ένιωθα αηδία και αδυνατούσα να την πάρω ιδιαίτερα στα σοβαρά.
Πριν κάποια χρόνια είχα μία διετή σχέση με μία πολύ όμορφη κοπέλα (τότε 19 χρονών), η οποία πριν από εμένα είχε πάει με 6 άλλους.
Αφότου χώρισα μαζί της έκανα διάφορα χωσίματα αριστερά και δεξιά, με κριτήριο κυρίως την ομορφιά. Δεν ένιωθα ότι μπορώ να προχωρήσω κάποια κατάσταση αν αυτή που μιλούσα ένιωθε καμάρι και συζητούσε χωρίς ντροπή για το πόσους συντρόφους είχε. Ακόμα και σε περιπτώσεις που μου είχαν γυαλίσει και βρισκόμασταν πιο τακτικά, έπρεπε να αγνοήσω την αηδία που ένιωθα επειδή ήθελα να γαμήσω. Αργά ή γρήγορα δεν μπορούσα να την αγνοήσω. Σε αυτή την περίοδο βρέθηκα με 4 κοπέλες. Καλές για γαμήσια στην ουσία (τις δύο από τις 4 πήρα), αλλά μετά τι; Ήταν Ελληνίδες, αλλά είχαν πάει και με ξένους, ενώ δύο τους είχαν διακόψει κύηση και η μία είχε HPV. Ένιωθα τρομερή απογοήτευση, πίστευα ότι το όνειρο μίας οικογένειας με σταθερά μέλη και μέλλον δεν θα μπορούσα να το βρω στην Ελλάδα.
Τους τελευταίους 6 μήνες είμαι σε σχέση με μία κοπέλα από τη Νιγηρία. Τη γνώρισα παρθένα, έχει συντηρητικό ήθος λόγω της θρησκευτικής της κοινότητας, και γενικά υπερέχει σε όλα των Ελληνίων, πέραν της φυλής, της εθνικότητας και της ομορφιάς. Είναι σοβαρή, είναι υπεύθυνη για τον εαυτό της και την υπόληψή της, γνωρίζει κάποια πράγματα για τον κόσμο και ενθουσιάζεται στην ιδέα να κάνει οικογένεια.
Πιστεύω ότι είναι προτιμότερο να ενδώσω στην πίεση της και της οικογένειάς της και να ξεκινήσω οικογένεια μαζί της. Προτιμώ να ξέρω, όπως και τα παιδιά μου, ότι η μητέρα τους δεν είναι βρώμικη.

Έχω καταλήξει ως συντηρητικός Έλληνας να θέλω ξεκινήσω οικογένεια με μία συντηρητική και σοβαρή Νιγηριανή, αντί για οποιαδήποτε Ελληνίδα κοινόχρηστη.
>> No. 90060
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΑΠΗ ΜΕΤΑΞΥ ΕΝΟΣ ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ, Ο ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ .
>> No. 90063
>>90058
Κατα τη γνωμη μου εισαι αρρωστος, αλλα δεν υπαρχει προβλημα, αφου βρηκες την ακρη σου, οκ. Ο,τι δουλευει για τον καθενα.
ινβ4 τρολποστ
>> No. 90065
>>90058
Ηταν καλη στο γαμησι ομως η νιγηριανη? γιατι για να εμεινε παρθενα μεχρι τετοια ηλικια πρεπει ή να μην ειχε sex drive ή να της εστριψε καμια βιδα.

Αα που θα βρω και εγω μια μαυρη επιτελους? Κανονικη γκομενα οχι σε μπουρδελα
>> No. 90071
RE MALAKES OI MAVRES VROMANE EISTE KALA???!?!!?!???AAAA
>> No. 90079
>>90071

Ψηφιζεις Ροζελλι στις επόμενες εκλογές. Μπορείς.
>> No. 90085
>>90079
malaka i rozeli kai an 8a vromaei, skepsou ligo
>> No. 90087
>>90085
Υποσαχάριο AIDS εναντίων παιδοφιλίας.

Δεν ήξερα οτι υπήρχε πρόβλημα για να διαλέξω το καλύτερο πρόβλημα.
>> No. 90088
>>90058
Good job, έχουμε ανάγκη μερικούς Αντετοκούμπους ακόμα μπας και ξαναγίνουμε καλοί στο μπάσκετ, πιάσε δουλειά ΟΠ.
>> No. 90089
>>90088
Μπάσκετ. Το επόμενο άθλημα που θα σμπαραλιάσει ο ΕΛΛΗΝ πολιτικός Τσίπρας μετά το ποδόσφαιρο σχεδιάζοντας ενα ΕΥΓΟΝΙΚΟ πρόγραμμα φυλετικής υπεροχής.

Υποθέτω σχεδιάζετε να εκκινήσετε την ελληνική οικονομία παίρνοντας ΚΑΙ τους επόμενους ολυμπιακούς ;

Α, και όλα αυτά μετατοπίζοντας το ιδεολογικό εκτόπισμα προς στην ευγονική δεξιά.
>> No. 90128
>>90058
40000 χρόνια εξέλιξης down the drain για τα niglets σου..
well played OP
>> No. 90131
>>90128

In soviet Greece nigglets will taste like chicken.


Διαγραφή δημοσίευσης
[]
Password  

Αναφορά δημοσίευσης